Spisestue/ kjøkkenbord med UNIKE stoler!

Som dere kanskje har fått med dere skal vi den 10 mai ha garasjesalg, slik at de som ønsker det kan komme å se på skattene våre, og få seg ett kupp... Men det krever MANGE nye skatter! 

 

Så her ser dere at vi er i full sving! Vi vil jo gi dere noen "sniktitt" bilder... Dette kommer til å bli en super tøff spisestue/ kjøkkenbord når vi blir ferdige! Som dere kanskje ser på det nederste bildet, kommer stolene til å være forskjellige men innenfor samme stil;)

 

TIPS: Hvis man ønsker å gjøre slik som vi har gjort med stolene, ha de forskjellige, er det VIKTIG at man allikevel klarer å ha en slags "rød trå". Det skal ikke se ut som om man ikke har har hatt nok stoler og bare puttet til en "random" stol. Har man en rød trå vil alle kunne se at det er nøye gjennomtenkt, og at du har lagd din egen stil:)

 

Følg med videre og se hvordan det blir..

 

 

 

Ha en flott dag!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gamle skatter får et nytt liv

Gamle skatter får et nytt liv

28, Hurum

Vi er to jenter som gir gamle skatter et nytt liv. Vi mener at gjenbruk av møbler er undervudert, vi ser potensialet i gamle møbler folk vil kvitte seg med. Derfor ønsker vi å dele de beste godbitene med andre som også ser verdiene i disse gamle møblene. Vi vil dele våre tips og kreative løsninger slik at alle kan pusse opp en gammel skatt.. Vi vil også komme med inspirasjonsbilder og andre kreative tips...Og hvem vet, kanskje en av disse skattene dukker opp i ditt hjem? leser denne bloggen NÅ

www.gamleskatterfornyttliv.blogg.no
Ta kontakt per mail:annwaag33@gmail.com eller gå inn på facebook gruppen våres: Gamle skatter får nytt liv. Vi hjelper DEG gjerne med spørsmål og tips til oppussing av gamle møbler

2339393.html

Kategorier

Arkiv

hits