Silk maler du huset ditt på halve tiden!!!

Å male en enebolig er en stor jobb, og normalt beregner man et sted mellom 80 og 100 timer. Men jobben kan gjøres på under halve tiden med riktig verktøy.

Dette trenger du til forarbeidet

Huset må alltid vaskes før det males. Slurver du med dette kan du få problemer med heft og forkorter vedlikeholdsintervallene betraktelig. Huset bør i tillegg vaskes en gang i året for vedlikehold.

Med en god vaskekost, et forlengerskaft, hageslangen og en liten frukttresprøyte til å sprute på Husvask eller Kraftvask er du godt på vei.

Dette trenger du dersom du må skrape

Hvis man har fulgt vedlikeholdsintervallene kan man bare rett på rene vegger med to strøk maling. Hvis ikke, kan det være behov for skraping og børsting på løs maling.

En og god skrape og børste med god ergonomi og mulighet til å sette på forlengerskaft er det absolutt beste og enkleste alternativet. Da kan du jobbe over større områder uten å være så avhengig av stigen.

Dette trenger du til malejobben

Det er mye man kan spare penger på, men akkurat når det gjelder maleverktøy lønner det seg å legge litt penger i ordentlig utstyr. Selv om billigpenslene tilsynelatende kan se like ut som de mer kostbare, ligger det mye forskning bak utviklingen av en god pensel for at den skal legge av akkurat passe mengde maling og gi den beste finishen.

- For å kunne male på halve tiden er løsningen en utendørs rull.

I tillegg trenger du en malebøtte, pensel og et forlengerskaft. Selv om malingen påføres med rull bør man alltid etterstryke med en pensel for å unngå «appelsinhud».

En malebøtte kan også være hensiktsmessig for å påse at man påfører riktig mengde maling ved at man kan følge med på hvor mye maling som går på et gitt område, og sammenlikne med malingprodusentenes anbefaling av forbruk.

 

Lykke til:):) x-CAC-x

#gamleskatterfårnyttliv #jotun #lady #oppussing #interiør #interior #loveit #inspirasjon #gammeltblirnytt #tidfordeg #skatter #muligheter #tenkpåmiljøet #gjennbruk #tojenter #DIY #blogg #tips #cac #hvordanfåenskatt #instahome #sepotensialet #extrememakeover #dinskatt #personlighet #glede #joy #home #hverdagsglede #extrememakeover #dinbabyshower

 

 

 

 

 

Én kommentar

prinsessen

30.04.2014 kl.19:26

WOW så herlige tips! vil male rommet til sommeren

Ha en herlig dag videre, fine deg <3

Gamle skatter får et nytt liv

30.04.2014 kl.19:33

prinsessen: Så bra:)

Ha en strålende dag videre du også!

Skriv en ny kommentar

Gamle skatter får et nytt liv

Gamle skatter får et nytt liv

28, Hurum

Vi er to jenter som gir gamle skatter et nytt liv. Vi mener at gjenbruk av møbler er undervudert, vi ser potensialet i gamle møbler folk vil kvitte seg med. Derfor ønsker vi å dele de beste godbitene med andre som også ser verdiene i disse gamle møblene. Vi vil dele våre tips og kreative løsninger slik at alle kan pusse opp en gammel skatt.. Vi vil også komme med inspirasjonsbilder og andre kreative tips...Og hvem vet, kanskje en av disse skattene dukker opp i ditt hjem? leser denne bloggen NÅ

www.gamleskatterfornyttliv.blogg.no
Ta kontakt per mail:annwaag33@gmail.com eller gå inn på facebook gruppen våres: Gamle skatter får nytt liv. Vi hjelper DEG gjerne med spørsmål og tips til oppussing av gamle møbler

2339393.html

Kategorier

Arkiv

hits